Jdi na obsah Jdi na menu
 


IC Kublay Khan Natalis Spring.CZ

1. 10. 2016

IC Kublay Khan Natalis Spring.CZ

NEM n 21

BIV WS Malmö 2017

světový vítěz v barvě GR1

 

born 16. july 2013

father: SC Orion Velikii Ohotnik.RU

mother: Elba Natalis Spring.CZ

breeder and owner: Eva Hlaváčková, Františkovy Lázně, Czech Republic

dsc_0232.jpg

Kublay Khan, kocour většího rámce, ve výborném typu, v letech 2013 až 2016 prezentoval domovskou chovatelskou stanici vždy s velmi dobrým ohodnocením. V roce 2014 a 2015 byl účastníkem World cat show FIFé Praha a Malmö (Sweden). V Praze sotva odrostlý mladíček sbíral zkušenosti, z Malmö se vrátil s titulem BIV. 

 

dsc_0120.jpg

V domovském chovu se prezentoval vrhem O (Jelena Natalis Spring), dcera Olga Nikolaevna našla své uplatnění v chovu v Kanadě, vrhem R (Lyuba Abakan Siberian) a vrhem S (Naina Natalis Spring). Mimo domovský chov se po Kulbay Khanovi narodil vrh C Böhmerwald, z něhož vzešel kocourek Cedrik, nástupce Kublaye.

 

dsc_0062.jpg

Po ukončení chovné kariéry byl v červenci 2016 kastrován a užívá si spokojeného důchodu.

V červenci 2019 jsem byla kontaktována a byla jsem informována o tom, že Kublay Khan je na inzertním webovém portánu nabízen novému majiteli. Ačkoliv jsem učinila nespočet pokusů o kontakt s majitelkou, nepodařilo se. Naštěstí vše dobře dopadlo. Vystresovaného Kubáska se podařilo z nevyhovujících podmínek a nevyhovující péče vysvobodit. Nový domov našel v takřka výhradně dámské společnosti, a to jeho neturelu náramně vyhovuje. Během několika málo dnů se kocour v novém domově zaklimatizoval a užívá si lásky báječných lidiček a i jim svojí kocouří láskou oplácí. Můj obrovský dík a vděčnost letí do Českého Brodu.